Полк поліції особливого призначення у Київській області отримав від благодійного фонду Favbet Foundation броньований автомобіль Volkswagen Transporter. Про це повідомили у прес-службі компанії Favbet.

Це перший автомобіль з партії, що буде передано українським захисникам найближчим часом. 

«Тисячі волонтерів та благодійних фондів зараз працюють задля перемоги. Команда Favbet Foundation також виконує свій обов’язок, але це краплина в морі в порівнянні з тим, що роблять наші військовослужбовці на передовій», – зазначає Ігор Сірук, голова наглядової ради Favbet Foundation.

Авто буде використовуватися Полком поліції особливого призначення у Київській області для транспортування особового складу та невеликих вантажів для забезпечення потреб українських захисників. За словами командира ППОП ГУНП в Київській області, це суттєво допоможе захисникам під час ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій.

Нагадаємо, Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією Favbet. Фонд запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. Наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу країні та армії.

______________________________________________________________

Favbet Foundation передал бронированный автомобиль для нужд украинских защитников

Полк полиции особого назначения в Киевской области получил от благотворительного фонда Favbet Foundation бронированный автомобиль Volkswagen Transporter. Об этом сообщили в пресс-службе компании Favbet.

Это первый автомобиль из партии, который будет передан украинским защитникам в ближайшее время.

«Тысячи волонтеров и благотворительных фондов сейчас работают ради победы. Команда Favbet Foundation также выполняет свой долг, но это капля в море по сравнению с тем, что делают наши военнослужащие на передовой», – отмечает Игорь Сирук, глава наблюдательного совета Favbet Foundation.

Автомобиль будет использоваться Полком полиции особого назначения в Киевской области для транспортировки личного состава и небольших грузов для обеспечения нужд украинских защитников.. По словам командира ППОН ГУНП в Киевской области, это существенно поможет защитникам при ликвидации последствий чрезвычайных происшествий и ситуаций.

Напомним, Favbet Foundation – благотворительный фонд, основанный в 2020 году компанией Favbet. Фонд вводит инициативы в сфере образования, здоровья и спортивного развития. В настоящее время 95% проектов ориентированы на помощь стране и армии.