в Луганській області ” src=”/wp-content/uploads/2022/12/7b01b82c6bc7c84f343f8689c8e4865e.jpg” alt=”З 1 січня окупанти збираються вивести з обігу гривню в Луганській області” width=”100%” />

З 1 січня на окупованих територіях Луганської області ворог збирається вивести з обігу гривню. Про це повідомляється у Telegram Луганської ОВА.

Розрахуватися в магазинах та оплатити комуналку українців змушуватимуть в рублях.

Із 1 січня на окупованих територіях збираються вивести з обігу гривню. Розплатитися в магазинах, оплатити послуги та провести розрахунки ЖКГ можна буде виключно в рублях. Готівку у гривні з 1 січня 2023 року можна буде обміняти у відділеннях банків.

Тим часом, так званий "уряд ЛНР" встановив тарифи на комунальні послуги у нещодавно захоплених Сєвєродонецьку, Лисичанську та Кремінському районі.

Тарифи уведено "заднім числом". До прикладу, у Сєвєродонецьку – з липня. Та добре, якщо людина хоча б покористувалася цими послугами. А так тариф на вивіз сміття встановлений, сміття від початку літа не вивозиться.

Вказано, що воду окупанти дали лише в деяких будинках у вересні-жовтні, "однак сплачувати за неї слід із липня усім".

У багатьох взагалі не дали, як от в Лисичанську. Та і чим розраховуватися, якщо зарплату видають лише обраним? Люди ще нічого не встигли зрозуміти, як уже винні росії.

По материалам: Подробности