Слайсери – це сучасні кухонні пристрої.

Вони призначені для нарізки продуктів тонкими та рівними шматками. Ці пристрої використовуються не тільки в домашніх умовах. Їх можна зустріти в кафе, ресторанах та магазинах. Професійні слайсери підходять для роботи з різними продуктами. Екземпляри з великими лезами призначені для нарізки м’яса або риби. Пристрої з малими лезами використовуються для сиру або овочів. Вони допомагають кухарям готувати різноманітні страви. До основних переваг представлених приладів відносять надійну фіксацію на поверхні під час обробки продуктів, регулювання товщини шматків, можливість автоматизації процесу.

Купити слайсер професійний можна за доступною вартістю. В асортименті є наступні варіанти:

  • Мініслайсери – компактні екземпляри. Вони призначені для дрібної нарізки овочів, фруктів або ковбас.
  • Ручні – підходять для нескладної роботи. Мають лезо, що рухається по продукту.
  • Електричні — обладнані електромотором. Він автоматично рухає лезо або продукт, тому дозволяє швидко нарізати великі обсяги їжі.

Кожен з описаних типів призначений для конкретних потреб. Цей факт дозволяє вибрати найбільш підходящий пристрій залежно від завдань та складності роботи. Зручність представлених пристроїв можна оцінити в багатьох ситуаціях. Особливо, коли необхідно нарізати великий обсяг їжі і при цьому зекономити час та зусилля. Професійні прилади передбачають мінімальну участь людини у процесі роботи. Тому часто використовуються на великих підприємствах.

Де замовити вигідно

В інтернет-магазині Gastro24 можна купить слайсер для професійної кухні. Клієнтам пропонуються вироби відмінної якості від відомих світових виробників. Всі представлені в каталозі слайсери відповідають високим стандартам якості та безпеки. Покупці можуть підібрати моделі різного розміру та форми. За їх допомогою можна виконувати найскладніші завдання. Всі пристрої виготовляються з надійних та довговічних матеріалів. Тому мають багаторічний термін експлуатації. Професійні продавці-консультанти допоможуть у виборі оптимальної моделі. Вони підберуть необхідну товщину та діаметр ножів, а також потужність приладу. Замовити продукцію можна на сайті, або зв’язавшись з менеджерами телефоном. В найкоротші терміни будь-яка заявка буде оброблена, а товар оперативно упакований та відправлений покупцю обраною транспортною компанією за вказаною адресою.