У кожної люди бувають моменти, коли робоча одноманітність настільки набридає, що терпіти вже не має сили. В таких випадках вибір не великий, або терпіти, або чекати відпустку, а є і альтернативний і досить таки дієвий варіант.

Останнім часом в Україні велику популярність здобули тури на вихідні зі львова , секрет успіху досить простий, абсолютно кожен, хто має закордонний паспорт, за досить невеликі гроші має можливість відвідати відразу декілька країн при цьому потративши лише кілька днів. Практика показує, що такий відпочинок більш дієвий, а ніж тривалий відпочинок в Туреччині, Єгипті, ОАЕ, після яких досить часто потрібно відпочивати ще й дома.

Що можна отримати з послугою тури вихідного дня?

Забронювавши квиток на автобус, кожен клієнт компанії Танго Тревел, яка власне спеціалізується на турах вихідного дня, отримує можливість відвідати, як мінімум дві країни. Як правило, термін подорожі складає чотири, або п’ять днів, проте цього часу з головою достатньо, щоб відвідати історичні пам’ятки сусідніх країн, познайомитися з культурою і кухнею легендарних міст.

Тури вихідного дня

Вибір маршрутів і напрямків дійсно вражає, на офіційному сайті більше десяти маршрутів, які дозволяють відвідати більше двадцяти країн Європи, все залежить від Вашого вибору. Самою великою популярністю користуються наступні тури вихідного дня зі Львова:

  • Нашілюдивсюди: Прага та Дрезден;
  • Альпійський експрес;
  • Ключ в Європу: Відень та Будапешт;
  • Імперія королів: Відень та Прага;
  • Театр вражень: Мілан, Венеція, Верона;
  • Квадро формаджі.

Звісно, цей перелік можна продовжувати й надалі, але суть зрозуміла, подорож розпочинається зі Львова звідки комфортабельний автобус рухається згідно маршруту по найвідоміших містах Європи.

Як оформити заявку?

Щоб скористатися послугою тури вихідного дня не потрібно відвідувати офіс компанії, достатньо перейти на офіційний сайт, де після реєстрації потрібно буде забронювати найбільш цікавий для Вас маршрут. Також буде потрібно заплатити аванс, котрий становить 23 і 33 євро, в залежності від вибору маршруту. Після оплати, Вам залишиться просто дочекатися подорожі.