Вишуканий віскі Ballantine's — ідеальний вибір тих, хто вперше вирішив спробувати алкоголь із сімейства скотчів.

Він має багатий смак та неперевершений ароматичний букет, завдяки чому «Баллантайнс» посідає друге місце за популярністю серед усіх подібних напоїв. Хоча еталоном смаку серед скотчів є односолодовий віскі, купажований Ballantine’s подобається багатьом поціновувачам цього напою. Зважаючи на те, скільки коштує віскі Ballantines в Києві та загалом в Україні оцінити його неперевершений смак можуть усі охочі.

Популярні лінійки бренду

На світовому ринку представлено кілька варіантів віскі бренду Ballantine’s:

  1. Finest (40 %). Цей напій виготовляється за старовинним рецептом, що розробив засновник бренду більш як 100 років тому. Аромат ніжно-медовий з легкими димними нотками, напій лишає по собі соковитий яблучний посмак.
  2. Limited (43 %). Більш міцний напій, що не має різкого спиртового посмаку. Тут добре простежується фруктовий аромат (персики, груші, яблука) та м’які тони вершків, гвоздики та лакриці.
  3. Brasil та Brasil Lime (35 %). Цю лінійку було випущено спеціально для ринку Південної Америки. «Бразіл» поєднує у собі унікальні складові: цитрус, ваніль та молочний шоколад, а його різновид «Бразіл Лайм» доповнений лаймовою цедрою.
  4. Hard Fired (40 %). Це «швидкий» віскі, що має витримку лише 3 роки. Завдяки тому, що віскі цієї серії витримується у спеціальних, двічі обпалених діжках, напій отримує золотаво-янтарний колір та дивовижний посмак, що поєднує фрукти та вершкові солодощі.
  5. Barrel Smooth (40 %). Аромат цього віскі вражає: фруктові нотки з домішками торфу та паленого цукру. Як і у попередньому варіанті, цей віскі витримується у двічі обпалених діжках.
  6. 12 Year Old (40 %). Навіть з назви видно, що цей віскі витримується 12 років. Він має вишуканий смак вершків, мокачино та спецій, і дивовижний аромат, доповнений ванільними та медовими нотами.
  7. 17 Year Old (43 %). Рецепт цього віскі не змінювався з 1930 року. Під час дегустації легко відчути ароматний мокачино, мед, ваніль, лакрицю та фрукти.
  8. 21 Year Old (43 %). Віскі, створений за цим рецептом, дозріває у старовинних діжках з-під хересу, тому під час дегустації відчуваються яскраві фруктові ноти. Особливу увагу приділіть посмаку — відчуйте мармелад, зефір, та медовий кекс.
  9. 30 Year Old (43 %). Ексклюзивний напій для гурманів поєднує аромати меду та білих квітів, доповнених відтінками яблучної шарлотки та вишуканого хересу.

Спробувати якісний купажований віскі можна, зазирнувши у каталог MAUDAU, де Ballantine’s представлений у широкому асортименті. Щоб створити новий, унікальний напій, майстри докладають чимало зусиль. Для створення нового купажу інколи використовується до півсотні спиртових основ. Вибирайте найкраще та створіть власний досвід, спробувавши різні варіанти оригінального віскі разом з інтернет-маркетом алкогольних штук.