itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
кремль підтримав "актуалізацію" ядерної доктрини

росії потрібно актуалізувати свою ядерну доктрину через "поточний стан справ". Про це сказав речник кремля дмитро пєсков.

Цієї актуалізації ядерної доктрини вимагає нинішній порядок денний і вимагає, власне, той стан справ, який виник, напевно, як наслідок дій колективного Заходу.

На думку представника кремля, "відмова від діалогу, продовження лінії щодо наступу на інтереси і безпеку рф, провокування продовження гарячої війни в Україні" також належать до "деструктивних дій" Заходу.

Це не може не мати наслідків, і це все враховується у москві, аналізується. І це все ляже в основу тих пропозицій, які будуть сформульовані", — запевнив пєсков і поскаржився на "деструктивну роль США" на європейському континенті з погляду безпеки.

Раніше ми повідомляли про те, що у рф розгорнули складну інформаційну кампанію. Усе, щоб пояснити внутрішній аудиторії, чому росія не захищає свої землі, а натомість ще більше тисне на сході України. Думки західної преси та аналітиків зібрала наша міжнародна оглядачка Світлана Чернецька..

По материалам: Подробности