itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Сирський відвідав бійців на Авдіївському напрямку

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав українських військових на Авдіївському напрямку і провів зустріч з командирами.

Про це він повідомив у своєму каналі у Telegram вранці 15 березня.

За словами Сирського, на Авдіївському напрямку армія рф зосередила основні сили і вже кілька днів поспіль намагається прорвати оборону українських військ у смугах трьох бригад, щоденно ведучи бої із штурмовими підрозділами, які атакують на техніці та пішки.

Головнокомандувач також зазначив, що військові рф наступають, використовуючи інтенсивний артилерійський вогонь та активно застосовують FPV дрони й дрони для скидання засобів боєприпасів.

За його інформацією, російські окупанти ведуть вогонь з КАБів на відстані 40-50 км, артилерійські позиції та інші ключові об'єкти бойового порядку прикриваються засобами радіоелектронної боротьби.

В цих умовах найбільш ефективним способом ведення оборони є — знищення бронетехніки та штурмових груп піхоти противника вогнем артилерії, діями бронегруп, комплексним застосуванням ударних безпілотних систем різних типів, захист від ворожих дронів своїх підрозділів засобами РЕБ у поєднанні зі знищенням пунктів управління ворожими БПЛА ударами ракетних систем і вогнем артилерії", — зазначив Сирський.

По материалам: Подробности