На Сумщині через обстріл загинула жінка та перервано рух поїздів

На Сумщині через обстріл рашистів загинула жінка, ще одну поранено. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

По Ворожбянській громаді з росії за день прилетіло 72 снаряди. Опівдні ворог гатив зі ствольної артилерії. "Прильоти" були на вулицях, на подвір’ях місцевих мешканців, були й прямі попадання в будівлі.

На жаль, маємо смертельний випадок. Осколком убило місцеву 62-річну жительку, яка під час обстрілу була на городі. Снаряд розірвався якраз за кілька метрів від неї. Ще одна місцева жителька поранена.

Згодом цю ж громаду обстріляли ще й з реактивної системи залпового вогню (РСЗВ). Сильно пошкоджені три приватні будинки. Пошкоджені електромережі та осколками побиті газові труби. 

На Сумщині через обстріл загинула жінка та перервано рух поїздів

Снаряди також розривалися біля багатоквартирного будинку. Три квартири пошкоджені: вибиті вікна, вирвані віконні рами, двері.

Через російські терористичні обстріли була пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці між Сумами та Конотопом. "Укрзалізниця" повідомила про затримку та змінений розклад низки поїздів:

  • №780 Київ – Суми прямуватиме до Ворожби;
  • №45 Харків – Ужгород прямуватиме зміненим маршрутом (без заходу в Суми) і затримується орієнтовно на 3 години;
  • №259 Суми – Івано-Франківськ прямуватиме зміненим графіком і затримуватиметься орієнтовно на 3 години.

Пасажири, які мали здійснити посадку на рейси №45 і №259 на станціях Ворожба, Бахмач, Ніжин та Конотоп, будуть вивезені окремим додатковим рейсом до Києва, де буде здійснена пересадка на інші поїзди західного напрямку.

На Сумщині через обстріл загинула жінка та перервано рух поїздів

 

По материалам: Подробности