itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Під завалами багатоповерхівки в Маріуполі знайшли близько 200 тіл

У Маріуполі під час розбору завалів багатоповерхівки в підвалі виявили близько 200 тіл загиблих. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Мова йде про багатоповерхівку в районі приміської АЗС-2 по проспекту Миру.

Всі тіла з високим ступенем розкладання. 

Через відмову місцевих збирати та упаковувати тіла загиблих, МЧС росії залишило місце робіт. Тіла загиблих залишились на місці, через частково розібрані завали сморід чутно майже у всьому кварталі.

Він також повідомив, що через запровадження роботи з поховання та ексгумації так званої "Державної корпорації "Ритуал" з Донецька, процес перепоховання з дворів багатоповерхівок фактично зупинено.

Для "офіційного" безкоштовного перепоховання треба дочекатись черги, самостійно привезти тіло загиблого в "морг" видавши що тіло загиблого тільки знайдено або погодитись на запис відео, де заявник скаже що вбитий саме українською армією. Через такі умови в імпровізованому моргу біля "Метро" на вулиці складено в пакетах велику кількість трупів (на фото) Місто перетворилось на суцільне кладовище.

Під завалами багатоповерхівки в Маріуполі знайшли близько 200 тіл Під завалами багатоповерхівки в Маріуполі знайшли близько 200 тіл

По материалам: Подробности