itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Окупанти вночі скинули 32 авіабомби на Херсонську область

російські загарбники вночі 29 жовтня провели масовану атаку на Херсонську область, використовуючи тактичну авіацію та скидаючи 32 керовані авіабомби. Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України, Наталія Гуменюк, під час ефіру телемарафону.

Ситуація є серйозною, і військові обороняються від цієї атаки, зробивши все можливе, щоб захистити мирне населення та територію. Атаки цього виду підкреслюють важливість постійної готовності та оборони в умовах конфлікту на сході України.

Цієї ночі ми нарахували таких 32, – сказала Гуменюк.

Речниця підкреслила, що атаки російських загарбників спрямовані на мирне населення правого берега Херсонської області, і ці атаки призвели до численних постраждалих.

За даними Херсонської обласної державної адміністрації, протягом останньої доби відбулося 63 обстріли, а російська авіація скинула 28 керованих авіабомб, які влучили до Бериславського та Херсонського районів. Ці атаки призвели до поранень п'яти осіб. Ситуація в регіоні є серйозною та вимагає подальших заходів для захисту мирного населення та забезпечення безпеки в регіоні.

Нагадаємо, армія рф продовжує завдавати ударів по Херсону. У місті постійно чутно вибухи.

По материалам: Подробности