itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Обстрілів, як раніше, вже не буде - ГУР

Навіть при тому, що росіяни відновлюють свої запаси ракет, вони не зможуть повернутися до рівня запасів, що був на початку 2022 року.

Про це повідомив Андрій Юсов, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Встигають поновлювати (запаси ракет, – ред.) дивлячись із чим порівнювати. Якщо стосовно тих запасів, які у них були до повномасштабного вторгнення, то не встигають. І навіть близько не наближаються. Але в цілому якась певна кількість ракет виробляється загарбниками. "Калібрів" більше, "Кинджалів" менше, але виробляють", – пояснив Юсов.

Згідно із висловлюванням представника Головного управління розвідки, це означає, що при відсутності ракетних ударів протягом тривалого часу ворог не лише очікує, а активно нагромаджує свій арсенал ракет.

"І так, ми на порозі нового опалювального сезону. І оскільки держава-терорист нікуди не ділась, то очевидно, що ті удари, які ми бачили минулої зими, можуть бути повторені", – додав він.

Нагадаємо, для цивільних закрили в'їзд у 23 населені пункти Херсонської області, у яких оголошено примусову евакуацію дітей.

По материалам: Подробности