"Нагадаю - фура заїхала з РФ": у Зеленського прокоментували вибух на Кримському мосту (фото)

Вибух на Кримському мосту міг стати результатом протистояння між Федеральною службою безпеки Росії та російськими військовими. Про це заявив радник Офісу президента Михайло Подоляк.

А тепер серйозно. ФСБ/ЧВК намагаються з'їсти керівництво Міноборони/Генштабу. За мить до зміни кадрів ФСБ іде до нокдауну: переглянули вибух на мосту Путіна. Тепер Міноборони зможе звинуватити ФСБ у майбутніх поразках на півдні. Поки не очевидно, хто підірвав міст? Нагадаю – фура заїхала з РФ.

У коментарі "Українській правді" Подоляк заявив, що вибух на Кримському мосту проявом конфлікту між російськими силовиками:

Безумовно, ми є свідками початку в Росії масштабних негативних процесів. Різко впала керованість серед силовиків, почалися потужні конфлікти серед російських спецслужб, всі шукають винних в військових поразках, хочуть переформатувати найближче оточення пана Путіна і зайняти інші посади. Або арештувати тих чи інших генералів… 

 

Підрив мосту ж – особистого проєкту Путіна – не тільки підриває позиції ФСБ, які дозволили цьому статися, але і дає алібі військовим за системні поразки на півдні України. Мовляв, через провал ФСБ рухнула вся логістика тилового забезпечення і підвозу резервів.

До цього радник Офісу президента заявив, що "все незаконне має бути зруйноване, все вкрадене – повернуто Україні, все російське окупаційне вигнано".

Нагадаємо, що вибух на Кримському мосту пролунав вранці, 8 жовтня. На автомобільній частині мосту з боку Таманського півострова вибухнула вантажівка, внаслідок чого спалахнули 7 паливних цистерн залізничного складу. Внаслідок вибуху частково обрушилися два автомобільні прольоти до окупованого Криму.

По материалам: Подробности