itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
"ЗСУ відбили штурми на двох напрямах" - Генштаб

ЗСУ відбили штурми окупантів на Слов'янському та Бахмутському напрямках та завдали втрат росіянам, йдеться у зведенні Генштабу станом на 18-ту годину.

На Донецькому напрямку противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах встановлення контролю над Сіверськом та просування у напрямку Бахмута.

На Слов’янському напрямку окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Донецьке, Сіверськ, Верхньокам’янське, Званівка, Виїмка, Івано-Дар’ївка та інших. Ворожі штурмові дії поблизу Григорівки українські воїни швидко придушили. Окупанти з втратами відійшли.

На Бахмутському напрямку противник обстрілював позиції українських військ з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, зокрема неподалік Берестового, Веселого, Красної Гори, Вершини, Новолуганського, Травневого. Завдав ракетно-авіаційних ударів у районах Костянтинівки, Новолуганського та Покровського.

Окупанти намагалися штурмувати і наступати поблизу Берестового, Білогорівки, Яковлівки та Новолуганського. Недолугі дії ворога знову завершилися провалом і втратами особового складу.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстріли, зокрема, зафіксовано біля Невельського, Красногорівки, Новомихайлівки, Володимирівки, Павлівки, Пречистівки, Золотої Ниви, Степногірська та Степового. Ворог завдав ракетно-авіаційних ударів неподалік Покровська та Новоселівки Другої.

По материалам: Подробности