Міністерство охорони здоров'я України забезпечило доступ усіх громадян до різних вакцин, необхідно просто вакцинуватися. Адже коли ви невакциновані, медики безсилі. На цьому наголосила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак під час робочого візиту на Житомирщину.

Під час візиту заступниця міністра відвідала Житомирську поспілкувалася з медичними працівниками у міському центрі вакцинації та відвідувачами центру.  Також провела оперативну нараду у центрі вакцинації населення COVID-19 із керівниками,  відповідальними за медичну галузь області і міста,  обговоривши питання організації роботи, логістики, можливості розширення мережі та потужності  центрів і пунктів вакцинації у Житомирі та по області, зокрема у селах. 

“Ми вкотре просимо українців вакцинуватися. Нині захворюваність на ковід стрімко зросла, зокрема, на Житомирщині 17 жовтня було зафіксовано 703 нові випадки COVID-19. Госпіталізованих – 168, і всього 7% із них – вакциновані, а отже, впевнена, найближчим часом відправляться додому здоровими. Закликаю усіх: цінуйте своє життя – вакцинуйтеся!”, – наголосила Ірина Микичак.

Источник: МОЗ