Відтепер українці зможуть відчувати себе більш захищеними та впевненими у повсякденному житті, якщо будуть мати у своєму смартфоні завантажений додаток ROZGOLOS.

Наразі, це перший та єдиний юридичний додаток в Україні, який завжди надає кваліфіковану допомогу у режимі 24/7 у реальному часі. А завдяки тому функціоналу, що вже інтегрований у платформу він стає вашою функцією SOS від свавілля та беззаконня.

У разі настання спроби неправомірної дії у ваш бік – вам потрібно лише мати при собі смартфон. Алгоритми та інструкції продумуються на стільки, що вам навіть не потрібно думати – вам буде достатньо слідувати чек листу та виконувати настанови і рекомендації. А якщо базових інструкцій вам буде недостатньо, то ви в любий час всього у кілька кліків зможете звернутись до адвоката за консультацією.

Перелік інструкцій та сфер застосування постійно збільшуються. Вже зараз досить детально опрацьовані ситуації та рішення пов’язані з коронавірусом, мобілізацією, фіксацією та компенсацією майна чи бізнесу внаслідок можливого прильоту ракет. Якщо ваше майно вже зазнало руйнування із-за війни то за допомогою ROZGOLOS ви зможете розраховувати на максимальну компенсацію або повне відшкодування збитків.

Офіційна команда анонсувала дуже глобальні зміни та потужне оновлення функціоналу, яке буде активуватися щомісяця та буде доступно для користувачів, які оплатять підписку. Для підписників є варіанти підписок на 3, 6 та 12 місяців. При цьому ви маєте однакові можливості. При цьому річний пакет значно вигідніший і якщо порівняти його можливості та замовляти ці послуги окремо у адвокатів самостійно то ви сплатите значно більші кошти. Крім того, до кінця вересня ще є можливість активації пакетів за старою акційною ціною. І вже з 1 го жовтня ціна зросте.

Вже зараз у додатку є дуже потужний функціонал, яким за перший рік роботи вже скористалися кілька тисяч чоловік. Серед нього є такі як: миттєвий запит на консультацію з адвокатом, трансляція події для попередження можливого правопорушення, передача вашої геопозицію контактам із вашого наближеного кола осіб. А також у додатку до багатьох життєвих ситуацій вже є чіткі та покрокові алгоритми дій та шаблонів заяв з інструкціями їх заповнення, перелік яких постійно збільшується.

А вже з жовтня ROZGOLOS анонсує запуск функціоналу для автовласників, що значно розширить сфери застосування. Також, як стало відомо редакції, додаток вже тестує функціонал який дозволить викликати адвоката на подію всього у кілька кліків, що допоможе багатьом одразу себе правильно захистити та убезпечити. Крім того, найближчим часом вже буде також запущена повноцінна web версія додатку, що дозволить користування сервісом з любих пристроїв та операційних систем.

Щоб з вами не відбувалося, завжди майте при собі ROZGOLOS.

Дізнатися детальніше та завантажити додаток ви зможете на офіційному сайті ROZGOLOS.online.