На ринку компаній таксі в Україні одне з провідних місць займає компанія SHARK.

Компанія має безліч переваг і орієнтована не тільки на молодь, але і на старших людей, які привикли викликати таксі по дзвінку телефону, а не через додаток. Компанія SHARK має велику базу автомобілів і доступні ціни, які сподобаються кожному. З SHARK – завжди легко замовити потрібну машину.

Статистика

Компанія SHARK може похвастатися цікавою статистикою з приводу своєї роботи. Так станом на березень компанія працює на ринку вже більше 2170 днів, а це означає, що автомобілі з написом SHARK їздять по Україні уже протягом майже шести років. За цей час компанія встигла зробити більше 37 мільйонів поїздок, і поки ви читаєте цей текст, їх кількість продовжує рости. Послугами компанії за майже шість років скористалося більше чотирьох мільйонів клієнтів. На компанію працює майже 180 тисяч водіїв.

Як замовити таксі SHARK

Замовити таксі SHARK можна подзвонивши за номером 3000. Він безплатний зі всіх міст України, якщо дзвонити з мобільного телефону. Також замовити машину можна через спеціальний додаток SHARK, який доступний для скачування в App Store и Google Play. Рекомендуємо користуватися додатком, так як це вигідно і зручно. В додатку можна замовити автомобіль всього лиш за декілька секунд. Також в ньому можна оплатити картою. Також через додаток викликати таксі вигідніше, адже тариф на 20% нижче, ніж при замовленні за телефоном.

Тарифи

  • Компанія SHARK пропонує своїм клієнтам одразу декілька тарифів:
  • Економ (в цьому тарифі доступні бюджетні і малогабаритні автомобілі, а також авто вітчизняного виробництва останніх років),
  • Стандарт (тут до послуг клієнтів автомобілі середнього цінового сегменту),
  • Комфорт (для пасажирів доступний кондиціонер і інші популярні зручності),
  • Бізнес (автомобілі преміум класу),
  • Універсал (універсали з великим багажником),
  • Мінівен (замовлення на компанію, яка складається більше ніж з чотирьох людей),
  • Вантажне таксі ( автомобіль з великим вантажним відсіком).

Де доступне таксі SHARK

Компанія працює у 38 містах України, фактично у всіх обласних центрах. Повністю список доступних міст можна подивитися в розділі усі міста на сайті компанії.

Бонуси

За поїздки в SHARK клієнти отримують бонуси. Після цього ними можна розрахуватися за наступні поїздки. Кількість бонусів доступна в додатку на смартфон біля фотографії профілю.