Favbet Foundation придбав та відправив на передову два автомобілі для українських військових. Про це повідомляє прес-служба фонду.

Зважаючи на потреби в зоні бойових дій, разом з авто до підрозділів було передано додаткове спорядження для зброї, що допомагає більш єфективно боротись з російськими окупантами: глушники, коліматорні та тепловізорні приціли, кронштейни для їх кріплення, буфери віддачі та активні навушники.

Одну з машин – мікроавтобус – отримали військові, що захищають країну в районі міста Бахмут на Донеччині. До підрозділу збройних сил на Харківщині відправили пікап, додаткове спорядження для якого допомогли зібрати родичі військових та мешканці Блиставицької громади.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією Favbet. Фонд запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. Наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу країні та армії.

Зокрема, вже перераховано на потреби Збройних сил України напряму та через благодійні організації понад 4 мільйони гривень, передано 5 тонн пального, закуплено три машини швидкої допомоги для миколаївських медиків та два броньовані авто для фронту. Щомісяця з жовтня 2021 року Фонд перераховує 100 000 гривень для реабілітації воїнів.

У Загребі (Хорватія) відкрито Центр адаптації для переселенців з України з метою безкоштовного вивчення хорватської та англійської мов, надання психологічної підтримки та гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, співробітники компанії Favbet робозробили сайт для пошуку зниклих та евакуйованих finders.in.ua. Його база містить дані про понад 50 000 українців, яких розшукують рідні.

Favbet Foundation приобрел два автомобиля для украинских военных

Favbet Foundation приобрел и отправил на передовую два автомобиля для украинских военных. Об этом сообщает пресс-служба фонда.

Учитывая потребности в зоне боевых действий, вместе с автомобилем в подразделения было передано дополнительное снаряжение для оружия, что помогает более эффективно бороться с российскими оккупантами: глушители, коллиматорные и тепловизорные прицелы, кронштейны для их крепления, буферы отдачи и активные наушники.

Одну из машин – микроавтобус – получили военные, защищающие страну в районе города Бахмут Донецкой области. В подразделение вооруженных сил Харьковской области отправили пикап, дополнительное снаряжение для которого помогли собрать родственники военных и жители Блиставицкой общины.

Favbet Foundation – благотворительный фонд, основанный в 2020 году компанией Favbet. Фонд вводит инициативы в сфере образования, здоровья и спортивного развития. В настоящее время 95% проектов ориентированы на помощь стране и армии.

В частности, уже перечислено на нужды Вооруженных сил Украины напрямую и через благотворительные организации более 4 миллионов гривен, передано 5 тонн горючего, закуплено три машины скорой помощи для николаевских медиков и два бронированных автомобиля для фронта. Ежемесячно с октября 2021 Фонд перечисляет 100 000 гривен для реабилитации воинов.

В Загребе (Хорватия) открыт Центр адаптации для переселенцев из Украины с целью бесплатного изучения хорватского и английского языков, оказания психологической поддержки и гуманитарной помощи.

Напомним, сотрудники компании Favbet сделали сайт для поиска пропавших и эвакуированных finders.in.ua. Его база содержит данные о более чем 50 000 украинцах, разыскиваемых родными.