Сучасні автозаправки пропонують своїм клієнтам не тільки пальне для їхніх автомобілів, але і інші послуги для водіїв.

У цьому ключі, крім магазинів при заправках, все частіше почали з’являтися АЗС, де розташоване кафе, з можливістю замовлення свіжих страв і напоїв. Вони відмінно підходять водіям, які хочуть зробити паузу, щоб перекусити в дорозі. У мережі UPG, яка дбає про своїх клієнтів, для таких цілей, на більшості заправок працюють ресторани з новим форматом VIVO cafe. У UPG пояснили необхідність наявності ресторану при заправці наступним чином:

– їжа насичує водіїв енергією, а це запорука їх концентрації, і, як наслідок, підвищення безпеки на дорозі;

– дійсно смачна їжа завжди буде популярна, а можливість вибору власного меню під час подорожей по країні, стане романтичним доповненням до дороги;

– в сучасних реаліях, клієнтська оцінка складається не лише із пропонованих на кухні страв, але і з атмосфери в закладі, і тому можливість відпочити від шуму та зосередитися перед поїздкою вкрай важлива.

Унікальність VIVO cafe при заправках UPG

Ресторани при автозаправках якраз і створюють ту саму романтичну атмосферу, що має запах свіжозвареної кави. Але, в компанії UPG не зупиняються на звичайній пропозиції, яку можна зустріти в дорозі, і тому у VIVO cafe можна покуштувати свіжоприготовані страви найрізноманітніших кухонь світу: української, французької, італійської, австрійської, мексиканської і т.д.

Таким чином, у VIVO cafe від UPG, за запевненням компанії, кожен відвідувач буде почувати себе особливим гостем, маючи можливість обрати страву за власними уподобаннями. В тому числі, що стосується наявного в розпорядженні клієнта часу. У VIVO cafe є можливість замовити експрес-меню, або ж почекати, але спробувати авторські страви. Проте, одним з найпопулярніших замовлень в VIVO cafe є американський бургер, тому він представлений в 10 різних варіаціях, щоб задовольнити запити клієнтів. Авторські десерти також порадують гостей, адже вони дійсно унікальні.

Важливим моментом для водіїв, які зупиняються на обід в дорозі, є безпека і якість продуктів, тому в кожному VIVO cafe приділяють цьому питанню максимум своєї уваги. Мережа якісного пального UPG з цією метою ввела єдину систему контролю якості та безпеки продукції, яку реалізує. Саме тому кухонне приміщення завжди знаходиться під постійним відеоспостереженням, а бренд-шефи компанії UPG час від часу особисто відвідують ресторани для контролю якості їх роботи.

Ніяк не можна забувати і про норми протиепідемічної безпеки, що діють по всій Україні. З цією метою всі співробітники заправок UPG дотримуються маскового режиму, а всі приміщення автозаправних станцій UPG регулярно обробляються дезінфектором і провітрюються. Для клієнтів UPG також в достатку розміщені дезінфектори, а на кожній заправці можна купити нову медичну маску.