Щоб забезпечити спільне процвітання, ми повинні переконатися, що кожен може отримати освіту та навчання протягом усього життя, необхідні для успіху в 21 столітті.

Ось чому вища освіта в Нідерландах стає такою популярною серед українців та громадян інших країн.

Вища освіта в Нідерландах - Все для вашого процвітання

Все починається з хорошої освіти

Якщо людина наполегливо працює й отримує освіту, вона можете процвітати. Але в міру розвитку технологій певні професії застарівають, навички, необхідні для успіху, розвиваються, а віра в такі мрії про процвітання, яку мають люди по всьому світу, похитнулася.

Звісно, наша система освіти відіграє важливу роль, але бізнес-спільнота також має активізуватися. Зокрема, у Нідерландах допомагають підготувати наступне покоління такими важливими способами.

  • Партнерство з коледжами та університетами. По-перше, компанії та академічні установи повинні активно співпрацювати, щоб забезпечити студентам знання та навички, які їм знадобляться, коли вони почнуть працювати. Деякі з провідних компаній об’єднують зусилля з коледжами та університетами, щоб переконатися, що їхні програми підготовки робочої сили відповідають потребам місцевих роботодавців. Таким чином, студенти закінчують навчання з найбільш затребуваними навичками, а підприємства мають сильніший портфель талантів.
  • Реальний досвід. Навчання у Нідерландах – це безцінний досвід, студенти можуть  співпрацювали з викладачами та експертами з професійних послуг. Як відомо, часто викладачі опираються змінам у навчальних програмах, які працювали в минулому, навіть якщо світ швидко змінюється за їхніми дверима. У Нідерландах викладачі йдуть в ногу з часом.

Навчання для всіх

Звісно, те, що викладають у коледжах та університетах, актуально лише для студентів, які можуть вступити в першу чергу. Тому важливо інвестувати упідготовчі курси, щоб зменшити бар’єри для отримання вищої освіти.  

Ось чому треба вкладати час і ресурси, щоб допомогти студентам побачити вищу освіту як реалістичний шлях у світле майбутнє. Сьогодні потенційні студенти можуть легко орієнтуватися в процесі подачі заявок на коледжі та стипендії. Студенти із малозабезпечених сімей також можуть отримати гідну освіту. І, нарешті, ми часто говоримо про освіту, коли вона стосується студентів, але навчання не повинно закінчуватися, коли стартує кар’єра.