Stemclass надає захоплююче обладнання для шкіл, в тому числі для тих, які працюють з дітьми з особливими потребами.

Сьогодні обладнання для інклюзивної освіти доступне усім. Варто лише визначитися, що портібно конкретній школі.

Чому ми

Завдяки великому досвіду роботи, наша компанія може запропонувати комплекти з робототехніки й багато чого іншого. Діти зазвичай насолоджуються обладнанням шкільного ігрового майданчика, але приємними для проведення часу також можуть бути й самі класи!

Чого лише варті стенди для кабінету фізики, які захоплюють і, головне, допомагають краще засвоїти матеріал. Наша мета – запропонувати широкий спектр фізичних, соціальних та інтелектуальних переживань, дозволяючи дітям з усіма здібностями підвищити впевненість у собі та навчитися по-справжньому насолоджуватися навчанням, фізичними вправами – основоположними для розвитку хорошого фізичного та психічного здоров’я.

Все обладнання для шкіл розроблено, щоб стимулювати почуття, кинути виклик фізичній підготовці та забезпечити інтерактивну рольову гру з уявою. Все стенди можуть бути розроблені відповідно до конкретних потреб кожної школи. Ми хочемо забезпечити сучасних дітей доступом до безпечних шкільних матеріалів, майданчиків та насиченого та стимулюючого навчального середовища.

Чому це важливо

Ми можемо допомогти розпочати ваш новий проект шкільногокласу уже сьогодні. Ми пропонуємо безкоштовний дизайн від найбільш передової команди проектувальників дитячих стендів та майданчиків і безкоштовні консультації з нашою командою експертів з ігор.

Наші послуги включають:

  • Розробку. Наш власний центр дизайну є найсучаснішим у галузі.
  • Широке післяпродажне обслуговування. Ми надаєм широку програму обслуговування клієнтів після продажу, включаючи перевірку, технічне обслуговування та довгострокову технічну підтримку та консультації.
  • Якість виготовлення та гарантії. Ми суворо контролюєм якість та витрати, а також надаєм нашим клієнтам можливість вибирати власні колірні схеми та запитувати коригування стандартного дизайну.

Також ми гарантуємо, що наше обладнання виконане з матеріалів найвищої якості. Це означає, що школи інвестують один раз і надовго. Тому варто звернути увагу на нове обладнання, адже діти – це наше майбутнє.