itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Авіація України завдала потужних ударів по росіянах: що відомо про втрати

Протягом минулої доби авіація українських захисників завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та техніки російських окупантів. 

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України у ранковому зведенні.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три – по зенітно-ракетних комплексах противника, – йдеться у повідомленні.

Також, як повідомили військові у Генштабі, підрозділи ракетних військ завдали ударів, знищивши вісім артилерійських систем, три склади боєприпасів, чотири зони зосередження військового особового складу, засоби озброєння та військової техніки, три засоби протиповітряної оборони, радіолокаційну станцію, три станції радіоелектронної боротьби та ще одну важливу військову ціль противника.

В той же час, ворог здійснив два ракетних та 48 авіаційних ударів, а також випустив 79 снарядів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, через російські терористичні атаки є поранені та загиблі серед мирного населення. Житлові будинки та інша цивільна інфраструктура зазнали руйнувань та пошкоджень.

Нагадаємо, за словами Олексія Данілова, секретаря Ради національної безпеки і оборони України, війна між росією та Україною може завершитися у 2024 році, при цьому Україна робить надзвичайні зусилля для досягнення цієї мети. Проте, він зауважив, що не всі аспекти цього процесу залежать від України.

По материалам: Подробности