itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Не лише захищатимемося, а й відповідатимемо: Зеленський прокоментував удари по енергообʼєктах

Під час щоденного селектору президент Володимир Зеленський отримав звіти щодо надходження техніки та боєприпасів, а також про нові контракти та зміни в географії постачання.

Про це йдеться у соціальних мережах президента.

В рамках засідання президент заслухав інформацію щодо актуальної ситуації на передовій, включаючи обстановку у містах Куп'янськ та Авдіївка, де тривають жорсткі бої, проте українські військові утримують свої позиції.

У своєму прямому зверненні президент підкреслив:

Ворог намагається завдати шкоди усьому, до чого здатний дотягнутися. Берислав, Борова. Ми вживаємо заходів для ліквідації наслідків обстрілів та надаємо допомогу людям. Також ми готуємося до можливих терористичних атак на енергетичну інфраструктуру. Цього року ми не лише захищатимемося, але й відповідатимемо на агресію. Ворог це добре знає. Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів.

Нагадаємо, незважаючи на те, що війська України ще не змогли повернути Крим, який був окупований росією, під український контроль, Збройні сили України вже досягли значних результатів у роботі на визволення півострова.

Президент України Володимир Зеленський зробив це оголошення під час відеозвернення на саміті Кримської платформи.

По материалам: Подробности