itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Ворог наступає на Куп'янськ, біля Райгородка та Ковалівки точаться запеклі бої - Сирський

Обстановка на Східному фронті залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати наступ ворога на Куп'янсько-Лиманському напрямку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

"Найбільш запеклі бої відбуваються в районах населених пунктів Райгородка та Ковалівка, де противник, незважаючи на втрати, намагається прорвати оборону наших військ, використовуючи штурмові загони на бронетехніці. 

Одночасно ворог здійснює перегрупування, заводить нові частини з території РФ з метою  нарощування чисельності і боєздатності своїх військ", – повідомив Сирський.

"На Бахмутському напрямку щоденно ідуть гарячі бої. Ворог за будь-яку ціну намагається повернути втрачені позиції, по декілька разів на день контратакує наші підрозділи. 

Ми вживаємо всіх заходів для зриву планів противника і поступово просуваємся вперед. Зокрема, інтенсивні бойові дії відбуваються в районах Бахмута, Курдюмівки, Ягідного, Андріївки.  Тому особлива увага сьогодні приділяється роботі саме на цих напрямках", – заявляє командувач Сухопутних військ.

Ворог наступає на Куп'янськ, біля Райгородка та Ковалівки точаться запеклі бої - Сирський

По материалам: Подробности