В Україні "вдарять" заморозки: де їх очікувати

У вівторок, 9 травня, в Україні ще продовжуватимуться заморозки 0-5° на поверхні ґрунту. Їх прогнозують у північних та більшості західних областей. Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

За даними синоптиків, 9 травня в країні мінлива хмарність. У південній частині, східних та Дніпропетровській областях короткочасні дощі. На решті території без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

При цьому в середньому вночі температура повітря становитиме +1 +6 градусів, а у північних та більшості західних областей на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-5°.

  • На півдні країни температура вночі буде дещо вищою +4 +9 градусів, а вдень в Україні в середньому +9 +14°, на Закарпатті до +17.
  • На високогір'ї Карпат очікується невеликий мокрий сніг, температура протягом доби в горах коливатиметься в межах 0-5 градусів.
  • У Києві завтра мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі прогнозується +4 +6 градусів, а вдень +11 +13. На поверхні ґрунту в Київській області очікуються заморозки 0-5°.

По материалам: Подробности