itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
"План перемоги України": Подоляк назвав чотири ключові напрямки

Чотири ключові напрямки детально прописані у плані перемоги України. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Якщо в загальних рисах, це — чотири ключові напрямки, які в цьому плані детально прописані з додатками: військовий примус рф, тобто з урахуванням досвіду війни в Курській області, Донецькій області, скільки і відповідно якої інфраструктури, зброї нам потрібно і як швидко вона має бути на полі бою і які інвестиції потрібні у ВПК України для того, щоб збільшити власне виробництво саме далекобійних спроможностей. Так само  проаналізовано якість цієї зброї, ефективність  використання на тому чи іншому напрямку, які цілі можуть бути уражені і як це буде впливати на перебіг подій по лінії фронту. Тобто, військовий примус, суттєве збільшення війни на території рф, треба прибрати усі ці неформальні обмеження, які заважають наносити системні удари в глибину території рф", — зазначив Подоляк.

Він додав: "Ще одна складова — це політичний напрямок.Треба зафіксувати ключові позиції. Так само і економіка, яка складається з двох сторін: інвестиції в Україну, а також прибрати Росію з глобальних ринків, щоб вони не могли продовжувати фінансувати цю війну. Ну і дипломатичний примус. Все це математично обраховано".

По материалам: Подробности