itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Військовий аеродром "Саваслейка", де базуються носії "Кинжалів", атакували дрони (відео)

Воронезька область рф всю ніч під атакою безпілотників. Жителі чули числені вибухи, виникло кілька пожеж. Ймовірно, одним з об'єктів атаки був Борисоглебський військовий аеродром.

Місцеві жителі кажуть, що після роботи ППО один БПЛА впав та вибухнув на фермі на околиці Воронежа, почалася сильна пожежа. Над Залізногірськом та Курськом теж чули роботу ППО. 

Жителі Нижегородської області також повідомляють про атаку безпілотників. Під ранок безпілотники дрони помітили над населеними пунктами Велетьма та Саваслейка.

Місцеві пабліки повідомляють "про 10 прильотів" по військовій авіабазі "Саваслейка", де базуються  МіГ-31К — носії ракет "Кинжал", якими рф атакує Україну. Проїзд у село та місто Кулебаки, в якому знаходиться аеродром, перекрили.

Голова Нижегородської області Гліб Нікітін повідомив, що у Кулебакському окрузі працювали засоби ППО та РЕБ для придушення атаки безпілотників.

Вибухи лунали на заході Ростовської області, та у небі над Орловською. Загалом міноборони рф повідомило про збиття 117 безпілотників.

По материалам: Подробности