itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
з якою займався "духовними практиками" (фото, відео) » src=»/wp-content/uploads/2024/08/5b8a9e298505b520115ad2b55e2a5a1f.jpeg» alt=»У Перу українець вбив та розчленував росіянку, з якою займався "духовними практиками" (фото, відео)» width=»100%» />

В оздоровчому центрі у Перу українець вбив та розчленував росіянку. Про це повідомляє місцева газета El Comercio.

38-річний Іван Кузьмін познайомився з 44-річною Людмилою Лазаренко у Перу, вони приїхали на ретрит — духовне оновлення та очищення. Згодом пара стала мешкати разом.

​Вбивство сталося 8 серпня у місті Юримагуас. Цього дня Іван і Людмила їздили дивитися пам'ятки, а після цього повернулися до центру Dos Mundos.

У Перу українець вбив та розчленував росіянку, з якою займався "духовними практиками" (фото, відео)

Надвечір інші пацієнти центру почули крики жінки з номера Кузьміна. Коли правоохоронцям вдалося відчинити двері до номера, Людмила була вже мертва.

Під час затримання неадекватний чоловік кричав, кусався, намагався захищатися за допомогою ножа, а також хотів накласти на себе руки.

 

 
 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Допис, поширений Люсия Л (@lucia_lazarenko)

Місцева поліція знайшла у номері Кузьміна трубку для куріння. Як виявилось, пара вживала аяуаску — шаманський напій-галюціоноген для спілкування з духами. 

У Людмили залишилися чоловік і двоє дітей, вони мешкають у Таїланді. Їх уже повідомили про трагедію.

У Перу українець вбив та розчленував росіянку, з якою займався "духовними практиками" (фото, відео)

Слідство запросило для підозрюваного арешт на дев'ять місяців. Чоловіку ставиться в провину вбивство з обтяжуючими обставинами. Слухання у справі перенесли на 12 серпня через те, що українець "відчув себе зле, його доставили до лікарні".

По материалам: Подробности