itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Україна передала Катару список із іменами 561 дитини, вивезеної до росії - Лубінець

Україна передала Катару список із іменами 561 української дитини, яких незаконно вивезли окупанти рф. Цей список вже у російської сторони. Про це розповів в ефірі телемарафону омбудсмен Дмитро Лубінець.

"Росіяни будуть використовувати будь-який чинник і привід, аби зняти із себе відповідальність щодо депортації українських дітей. Ворог буде постійно запускати інформаційні атаки, як от було стосовно так званих очних переговорів щодо повернення дітей у Катарі. Там вчора і сьогодні відбулася зустріч, де Катар поінформував, що отримав інформацію, що росіяни погодились відправити додому наступну групу українських дітей.

Через посередництво  Катару вдалося повернути вже повернути чотири групи дітей. Сподіваємось, що невдовзі буде пʼята група українських дітей. Також ми отримали інформацію про те, що російській стороні передали список із іменами 561 української дитини, яких незаконно вивезли окупанти рф. Крім цього, ми дуже довго обговорювали питання дітей-сиріт. Ми наполягаємо, що це українські діти", – сказав Лубінець.

По материалам: Подробности