itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Ракетна атака на Дніпро: кількість постраждалих зросла

Зросла кількість постраждалих через падіння уламків російської ракети в Дніпропетровській області ввечері 14 квітня. Також вночі росіяни вдарили ще однією ракетою по Дніпровському району, пошкодивши інфраструктурний об'єкт.

Про це повідомляється в Telegram голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

За його словами, ввечері та вночі агресор продовжував атаки на Нікопольський район.

По районному центру та Червоногригорівській громаді агресор вдарив дронами. Мирівську громаду обстріляв з важкої артилерії. Понівечений приватний будинок, мешканці неушкоджені.

Лисак додав, що вночі пролунав вибух у Дніпровському районі. Ворог вгатив по інфраструктурному об'єкту. Люди не постраждали, наслідки уточнюються.

У Дніпрі до лікарів звернулася ще одна жінка, поранена через падіння уламків ракети напередодні. Таким чином, загалом постраждалих в області – 13. Серед них одна дитина.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук підтвердив ці дані. Він додав, що психологічну допомогу внаслідок обстрілу отримали 12 осіб, з них – 2 дитини. Пошкоджено 33 приватні оселі, 11 автівок і навантажувач, лінія електропередачі.

Ввечері 14 квітня окупанти запустили 3 дрони-камікадзе на Нікополь, ще один – на Червоногригорівську, а вночі обстріляли з артилерії Мирівську громаду Нікопольського району. Пошкоджена приватна оселя. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Раніше ми писали про те, що в Дніпрі було чути вибухи.

По материалам: Подробности