itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Вбивство у фунікулері в Києві: на підлітка напав правоохоронець (відео)

Чоловік, який напередодні вбив підлітка у фунікулері в Києві, працював у правоохоронних органах. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

"7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці", – йдеться у повідомленні.

Затриманого відсторонинили від виконання обовʼязків. Його командування надає повне сприяння у проведенні невідкладних слідчих дій. 

Триває слідство, вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ).

Футбольна академія, в якій навчався хлопчик повідомляє, що ввечері на Поштовій площі до Максима з друзями почав чіплятися нетверезий чоловік у військовій формі. 

Вбивство у фунікулері в Києві: на підлітка напав правоохоронець (відео)

Максиму було лише 16 років

Він зайшов за ними до вагончика фунікулера та вліз у розмову з запитанням "Ти готовий віддати борг Батьківщині?". Юнак відповів, що готовий.

Після виходу з вагона фунікулера на верхній станції агресор штовхнув Максима зі спини. Юнак головою розбив скло, а один з уламків перерізав йому сонну артерію. Хлопець стік кров'ю.

Столичні пабліки пишуть про те, що вбивця два тижні тому став фігурантом у справі про домашнє насильство.

По материалам: Подробности