itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Мінкульт підтвердив право на бронювання для працівників цирку

Міністерство культури підтвердило статус критично важливих для економіки та життєдіяльності населення підприємств Криворізькому, Харківському, Дніпровському, Одеському та Львівському циркам.

Працівники цих закладів отримують відстрочки від мобілізації, як це зазначено у відповідних наказах на сайті Міністерства культури України.

Також під такий же наказ Мінкульту потрапили Пересувний та Національний цирки України та "Державна циркова компанія України". У документах зазначено, що всі ці заклади відповідають критеріям організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Крім циркових установ, такий же статус отримали ансамбль "Гуцулія", Національна опера України, Львівська національна опера, Національний хор імені Г.Г. Верьовки та Національний симфонічний оркестр України.

Раніше у Сухопутних військах закликали військовозобов'язаних знайти в собі мужність стати до лав ЗСУ. Адже скільки б озброєння не передавали нам союзники, армії бракує людей.

По материалам: Подробности