itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
” src=”/wp-content/uploads/2024/04/f620a04dafd828597ad6f87ad3250119.jpg” alt=”Віддати росії Крим і Донбас: став відомий план Трампа зупинити війну за 24 години” width=”100%” />

Зупинити війну в Україні за 24 години. Журналісти The Washington Post дізналися про таємний план Дональда Трампа.

За словами джерел видання, у приватних бесідах екс-президент США пропонує тиснути на Україну, щоб та погодилася на ці територіальні поступки росії.

План Трампа полягає в тому, щоб підштовхнути Україну до передачі Криму і Донбасу росії, розповідають джерела, які обговорювали цей план з ним, і його радники, які погодилися говорити на умовах анонімності.

На думку Трампа, такий хід дозволить обом країнам "зберегти обличчя" та знайти вихід з конфлікту. Він вважає, що частина українського населення у східних прикордонних областях не буде проти приєднання до росії.

Критики Трампа наголошують, що його команда розглядає війну між Україною та рф виключно як територіальну суперечку між сусідами, не враховуючи її впливу на європейську безпеку та світовий порядок.

Сам Трамп від офіційних коментарів відмовився. Речниця штабу Трампа Кароліна Левітт заявила, що джерела видання насправді не мають жодного уявлення про те, що відбувається чи станеться.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада. Трамп уже набрав необхідну кількість голосів делегатів для висування кандидатом від республіканців на посаду глави держави.

Джо Байден, який балотується на другий термін, заручився підтримкою достатньої кількості делегатів від Демократичної партії. Таким чином, боротьба передбачувано розгорнеться між тими ж кандидатами, що й чотири роки тому, коли Байден здобув перемогу над Трампом, який добивався переобрання на вищу державну посаду.

По материалам: Подробности