itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Український десант висадився біля бєлгородського села Козинка, тривають бої

Z-канали масово пишуть про бої у прикордонному бєлгородському селі Козинка. Ось як про це повідомляють пропагандисти:

  • О 19-й вечора Z-блогер Юрій Котенок повідомив про висадку українського вертолітного десанту біля прикордонного білгородського села Козинка. Пізніше він написав, що десант здебільшого знищено. "Выжившие боевики пытаются добраться до границы", – написав пропагандист.
  • Воєнкор "Комсомольськой правды" Олександр Коц заявив, що українські війська, ймовірно, поки що не показали "всю силу" біля кордону. За його словами, йдеться не про роботу ДРГ, а про "масштабну військову операцію".

Все эти дни они проводят разведку боем на разных участках государственной границы в поисках бреши, в которую могут политься основные силы… Враг подтаскивает подкрепления в надежде измотать нас на одном участке границы.

  • Z-проект WarGonzo пише, що "у прикордонних районах противник збільшує натиск". Там також підтвердили висадку десанту на пустирі у районі Козинок.

Український десант висадився біля бєлгородського села Козинка, тривають бої

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що виїхав до Грайворонського міського округу, де точаться бої у селі Козинка. Пізніше він написав, що українських військ немає на території регіону. Але у Козинці "дуже серйозні" руйнування.

Могу утверждать: на территории региона украинских войск нет, бой идет за его пределами. Но нашей Козинке досталось сильно, разрушения очень серьезные.

Український десант висадився біля бєлгородського села Козинка, тривають бої

На цьому фоні "Російський Добровольчий Корпус", "Легион  Свободи" та інші формування з російських добровольців обіцяють влаштувати завтра, 15 березня, "масовану атаку" по військових об'єктах у прикордонних населених пунктах. Мирне населення російського прикордоння закликають евакуюватися.

По материалам: Подробности