itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Кабмін призначив нового голову НАЗК і в.о. голови ДСНС

Кабінет міністрів офіційно призначив Віктора Павлущика головою Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Призначено за поданням Конкурсної комісії з відбору на посаду Голови Національного агентства з питань запобігання корупції Павлущика Віктора Володимировича Головою Національного агентства з питань запобігання корупції.

Уряд погодив призначення: 

  • Харлова Олександра Олександровича першим заступником голови Одеської обласної державної адміністрації;
  • ⁠Кохана Олександра Сергійовича заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації;
  • Терещенка Олександра Сергійовича заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Тимчасово покладено виконання обов’язків Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій на Даника Андрія Миколайовича. 

Погоджено звільнення Кохана Олександра Сергійовича з посади голови Сарненської районної державної адміністрації Рівненської області.

Нагадаємо, 25 лютого стало відомо, що конкурсна комісія з відбору на посаду голови НАЗК оголосила переможцем конкурсу Віктора Павлущика. Павлущик обіймав посаду старшого детектива – керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

По материалам: Подробности