itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Звільнення Лапутіної: Зеленський прокоментував своє рішення

Президент України Володимир Зеленський висловив свою думку щодо заяви міністерки у справах ветеранів Юлії Лапутіної про намір подати у відставку.

У своєму вечірньому відеозверненні Зеленський підкреслив, що відставка Лапутіної є виключно питанням менеджменту, і вказав, що подібні "перезавантаження" будуть відбуватися і в інших сферах.

Сьогодні вранці з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем ми обговорили посилення політики героїв, політики ветеранів. Кроки, які розв’яжуть наявні проблеми в цій сфері та й додадуть упевненості нашим людям. Кроки перезавантаження. І не тільки в цьому напрямку. За всієї поваги до пані міністра, це питання виключно менеджменту. Україні потрібна сила, свіжа енергія і достатнє лідерство — у кожній сфері, — заявив він.

5 лютого представник Кабінету міністрів, Тарас Мельничук, повідомив, що заява Юлії Лапутіної про відставку надійшла до Верховної Ради. Юлії Лапутіній 57 років. У березні 2020 року вона стала другою жінкою в Україні, яка отримала звання генерала. Посаду міністра у справах ветеранів України обіймає з 18 грудня 2020 року.

По материалам: Подробности