itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
” src=”/wp-content/uploads/2024/01/4b07af5ff4139ec4e7e99609332020c5.jpg” alt=”Володимир Зеленський провів Ставку” width=”100%” />

У пʼятницю, 26 січня, президент України Володимир Зеленський провів Ставку. Він повідомив про це у своєму Telegram-каналі. 

Авдіївка, Куп’янськ, південь – усі найважливіші напрямки наших дій. Детальні доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова, Гнатова й інших. 

"Ще один фокус уваги – снаряди. Пошук нових контрактів, взаємодія з партнерами щодо ритмічності МТД, постійне нарощування власного виробництва. Також дрони, робота над збільшенням як обсягів, так і дальності застосування", – сказав він. 

Заслухав доповідь щодо захисту прифронтових та прикордонних територій, особливо від російського повітряного терору. Доручив підготувати детальні плани подальшого прикриття міст, громад і критичних обʼєктів з повітря.

Раніше президент України Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроєкт про множинне громадянство. Законопроєкт також визначає підстави для втрати українського громадянства.

По материалам: Подробности