itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
ЗСУ ліквідували "тулунського маніяка", який зґвалтував 27 жінок

Сили оборони України знищили росіянина Павла Шувалова, відомого як "тулунський маніяк". Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на джерела у правоохоронних органах рф.

У квітні 2023 року, відбуваючи 24-річний термін, він уклав контракт з ПВК "Вагнер" і на початку травня прибув на фронт.

55-річного Павла Шувалова ліквідували 29 травня у боях на території Луганщини. Його смерть підтвердили троє однополчан. За їхніми словами, тіло Шувалова не вдалось забрати з поля бою. На війні він провів 23 дні, у колонії – менше трьох років.

У 2021 році Іркутський обласний суд засудив Павла Шувалова до 24 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Слідство, яке тривало більше двох років, змогло довести причетність Шувалова лише до двох зґвалтувань і двох вбивств, хоча правоохоронні органи мають інформацію, що з 1991 до 2019 року він зґвалтував як мінімум 27 жінок, двох з яких убив. 

ЗСУ ліквідували "тулунського маніяка", який зґвалтував 27 жінок

Павло Шувалов одразу після затримання

Половина з його жертв – неповнолітні. Однак з жертв пригадувала:

Он напал на нас с двоюродной сестрой сзади, с ножом. Это было больше 17 лет назад, но я до сих пор все помню очень хорошо. Сначала попыталась вырваться, но порезалась о нож, кровь струей потекла по одежде, ноге. Я поняла, что это очень опасно, и больше не пыталась бежать. Он завел нас в недостроенное здание роддома у дороги, кинул куртку на пол и несколько часов издевался. Я сорвала голос, так кричала в ту ночь, но никто не пришел на помощь. Мне удалось сбежать, когда он заснул, удерживая мою сестру. Пока прибежала, пока искала помощь – она уже вернулась сама.

Усі злочини Шувалов вчинив у Тулуні Іркутської області (місто з населенням менше 40 тисяч осіб).

ЗСУ ліквідували "тулунського маніяка", який зґвалтував 27 жінок

Слідчий експеримент

Після початку вторгення в Україну в росії регулярно випускають на волю вбивць, ґвалтівників і навіть канібалів.

У листопаді стало відомо про помилування члена банди сатаністів з Ярославля, засудженого на 20 років в'язниці за ритуальні вбивства підлітків.

Того  ж місяця путін помилував серійного вбивцю та маніяка-людожера Дениса Горіна з міста Аніва Сахалінської області. 44-річний Горін скоїв мінімум 4 вбивства та у двох випадках з'їв останки своїх жертв. У тюрмі він записався до ПВК "Вагнер" і був амністований.

По материалам: Подробности