itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
На Сумщині "ворожка" обдурила жінку на 1,9 млн грн

На Сумщини правоохоронці викрили та затримали так звану "ворожку", яка обдурила жінку на 1,9 млн грн. Про це повідомляє поліція Сумщини.

"Чаклунка" видурила у довірливої жінки величезну суму грошей за надання "цілительських" послуг. 27-річна шахрайка в одній із соціальних мереж розмістила інформацію про свої екстрасенсорні здібності. І розмістила фейкові фотографії схвальних відгуків від "зцілених" пацієнтів.

Через деякий час до псевдоцілительки звернулася жінка, яка хотіла покращити стан свого здоровʼя. "Чаклунка" погодилась, але почала просити гроші кошти на "магічні" атрибути для ритуалів.

Поліція не повідомляє деталі, але загалом довірлива жінка перерахувала зловмисниці 1,9 млн грн. Чим вона хворіла та скільки їй було років, не відомо. 

Коли шахрайка вкотре зустрілася з жертвою, щоб отримати ще 160 000 грн, її затримали співробітники карного розшуку та слідчі за силової підтримки спецпризначенців.

На Сумщині "ворожка" обдурила жінку на 1,9 млн грн

Підозрюваній вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 5 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 1,778 млн грн. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті затримали шахрайку, яка за 60 тис. грн обіцяла 17-річній дівчині повернути її коханого.

По материалам: Подробности