itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
"Вони не можуть сидіти без діла": Подоляк розповів, чим небезпечна ПВК "Вагнер"

Бойовики ПВК Вагнер, які після заколоту Євгена Пригожина опинилися в Білорусі, навряд чи ризикнуть запускати свої ДРГ до кордонів України. Проте, вони здатні влаштувати провокації біля кордонів Польщі та країн Балтії. Там агресора росію цікавить Сувалкський коридор. У такій ситуації країни Заходу повинні посилити військову підтримку Києва. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У своєму Twitter-акаунті він розповів про те, що найманці Пригожина не зможуть довго сидіти без діла в Білорусі, оскільки їм потрібна підтримка боєздатності і фінансові потоки, а у РБ можливостей для реалізації планів мало.

"Зрозуміло, що найманці "Вагнера" не зможуть сидіти без роботи в наметових містечках у Білорусі: для підтримки боєздатності їм потрібні регулярна участь в бойових діях і "солодкі" фінансові потоки. У цьому питанні простір для маневрів у Пригожина невеликий", – вважає Подоляк

За його словами, відправка ДРГ до кордонів України стане для них невдячною справою, адже там їм будуть протидіяти українські прикордонники і чекати укріплені рубежі.

По материалам: Подробности