itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Подоляк заявив про готовність надати гуманітарні коридори для жителів Бєлгородської області

Голова Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Україна готова надати гуманітарні коридори для жителів Бєлгородської області російської федерації. Про це він повідомив в ефірі телемарафону.

Безумовно РДК ("російський добровольчий корпус", – ред.) демонструє альтернативну позицію щодо того, як треба ставитися до громадян своєї країни. Все, що сьогодні відбувається в Бєлгородській області, виглядає наступним чином",

За словами радника голови ОП, російські військові не змінюють своєї тактики й все так само ховаються у дворах та будинках місцевих мешканців.

росія розміщує в житлових кварталах свої сили, туди заходять РДК і воюють безпосередньо з військами рф, а росія своїми додатковими військами атакує цивільне населення росії.

Подоляк повідомив, що у зв'язку з ситуацією, що склалась в Бєлгородській області рф, Україна згодна надати місцевим жителям гуманітарні коридори для виходу з зони бойових дій.

Тому, виходячи з гуманістичної складової, РДК говорить, що можуть організувати гуманітарні коридори…. Україна готова надати гуманітарні коридори, якщо це буде потрібно для збереження цивільних громадян росії.

По материалам: Подробности