– розвідка ” src=”/wp-content/uploads/2023/02/dd6a286d15506226ae7662a269ec52d4.jpg” alt=”путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей – розвідка ” width=”100%” />

Президент рф володимир путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей. Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк повідомив у коментарі виданню Kyiv Post.

Він заявив, що є ознаки того, що росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни.

"Ми спостерігаємо, що російсько-окупаційні війська передислоковують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними воєнної розвідки України, путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей", – зазначив Андрій Черняк.

Також, представник ГУР МО України зазначив, що росія використовує територію білорусі для підготовки мобілізованих солдатів та не має достатніх сил і засобів, щоб розпочати найближчими тижнями масований наступ на Україну з цього напрямку.

"Станом на сьогодні сформованих ударних груп немає. Немає загрози залучення білорусі до повномасштабного вторгнення на боці росії проти України, але це також, безумовно, ризики, які ми повинні враховувати", – заявив представник воєнної розвідки України.

По материалам: Подробности