"Ви ще можете врятувати росію від трагедії": Резніков звернувся до армії рф

Російські військові ще можуть урятувати майбутнє рф і не загинути на війні в Україні. Для цього достатньо здатися в полон та не виконувати злочинні накази керівництва.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

"Ви знаєте, що в Україні ви нікого не звільняєте. Ви знищуєте цілі міста, де зовсім недавно вас вважали добрими сусідами і говорили російською мовою. Тепер посіяна ворожнеча на покоління вперед", – заявив він.

Резніков зазначив, що керівництво рф відсиджується в москві чи країнах НАТО, проти кого виступає кремль.

"Багато хто з вас зрозумів – вас відправили помирати не за праву справу. Може, тому ваш ховається в бункері, а не тримає удар поряд з вами. Він боїться вашого прозріння і зневаги", – сказав міністр.

Глава Міноборони попередив, що на війні в Україні загинуть ще тисячі солдатів росії. При цьому керівництво рф намагатиметься покласти провину на армію.

"Ще тисячі російських хлопців загинуть, ще більше залишаться без рук і ніг. Але їх зганьблять, а вас зроблять винними… Згадайте війни в Чечні. Вас уже зраджують ті, хто воює в Tik-Tok", – додав він.

Міністр закликав російських військових здаватися в полон і врятувати рф від трагедії та приниження.

"Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно. І ми досягнемо трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати Росію від трагедії, а російську армію від приниження", – наголосив Резніков.

По материалам: Подробности