itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
На Закарпатті затримали "вора в законі" на прізвисько "Вася Ушатий" (відео)

На Закарпатті правоохоронці затримали "вора в законі" на прізвисько "Вася Ушатий". Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Оперативники встановили місце перебування "вора в законі" на прізвисько "Вася Ушатий" (Василь Русан, 19.06.1974). Він має чималий кримінальний досвід та є лідером організованого злочинного угруповання, яке "спеціалізується" на розбійних нападах, вимаганнях, пограбуваннях, рекеті, квартирних крадіжках.

На Закарпатті затримали "вора в законі" на прізвисько "Вася Ушатий" (відео)

"Вася Ушатий"

18 червня на території Закарпатської області "авторитета", який перебуває у санкційному списку РНБО, затримали.

4 червня 2020 року Верховна Рада України ухвалила закон про "злодіїв у законі" та злочинні спільноти. Документ передбачає кримінальне покарання за створення злочинної спільноти та перебування у статусі "злодій у законі", звернення до учасників злочинних спільнот із проханням "вирішити проблему", організацію та проведення бандитської "сходки".

У лютому 2021 року набули чинності дві нові статті Кримінального кодексу України: поширення злочинного впливу в суспільстві особою у статусі злодія у законі (ч. 3 ст. 255-1) та участь у проведенні сходки представників організованих груп та осіб, які здійснюють злочинний вплив ( ч. 1 ст.255-2).

Нагадаємо, що кілька днів тому на Кіровоградщині затримали "вора в законі" на прізвисько "Армен Хохол".

По материалам: Подробности