itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Мар'яну Безуглу виключили з партії "Слуга Народу"

Народну депутатку Мар'яну Безуглу виключили з партії "Слуга народу". Про це вона повідомила у соцмережах.

"Голова партії Олена Шуляк задовольнила мою заяву на вихід з партії Слуга Народу.

Я була членом Політичної ради партії, головою комітету національної безпеки та оборони в Політраді, членом Політичної ради Київського осередку, відповідала за весь Оболонський район та зокрема за офіс партії на Оболоні. Непогані позиції, багато можливостей. Ні.

Бо всі мої спроби доказати, що партії треба вибратися із зелених хмаринок 2019, змінити формат, позиціонування, розсекретити дані щодо воюючих членів партії (а їх немало), приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, корупції тощо, – все ігнорувалося. А моя боротьба з Тищенком – то окрема історія. Добилась таки, виключили. Фу", – написала парламентарка. 

За словами Безуглої, за регіональну політику та всі осередки партії як Голова Національної ради громад в "Слуга Народу" відповідає голова Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Завітневич.

"Але він більше приділяє увагу контролю за Черкаською областю, ніж регіональному розвитку.

Коротше, в партії не відбувається майже нічого, всі самі по собі, і як голова Олена Шуляк не полірувала би картинку, ділу то не допоможе. Бо це пускати конфеті в обличчя, прикриваючи пустоту…

Все ж вважаю, "Слуга Народу" не жахлива партія. Тут працює багато нормальних менеджерів, серед партійців сотні цікавих людей. Можна було б багато чого розвинути. І Шуляк не безнадійна. Але партія зараз існує за інерцією і без бажання керівництва розвиватися. Це відчувають і люди в регіонах, що не сприяє позитивній динаміці", – вважає Безугла.

Наостанок нардепка додала:

Зі свого боку буду і далі докладати зусиль, аби правди і свідомого ставало більше.
Президента підтримую.

Мар'яна Безугла з 2021 року обіймала посаду заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Останнім час робила гучні провокативні заяви щодо ЗСУ та ведення бойових дій. І  активно критикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

По материалам: Подробности