itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
У Кривому Розі енергетики заживили більшість абонентів, електротранспорт працює - ОВА (відео)

У Кривому Розі вже заживили більшість домівок, які залишилися без світла після нічної атаки дронами. Досі відключені 2500 абонентів.  

Відновили електропостачання лікарень і транспорту. Запустили комунальники і понад два десятки котелень. Ще у кількох над цим працюють зараз. Без тепла залишається понад 1300 будинків.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. 

"Ситуація повністю контрольована, енергетикам вдалося заживити більшість абонентів. Якщо дивитися по тій ситуації, яка є наразі, то 2,5 тисячі людей  залишаються без світла, але енергетики продовжують працювати. Заживлені всі лікарні, всі котельні. 1300 абонентів без тепла, але ми працюємо у цьому напрямку….

Після минулоріччя ми готові до будь-яких сценаріїв. Всі на місцях і всі готові. Критична інфраструктура у нас заживлена альтернативними джерелами, у всіх лікарнях практично маємо свердловини, щоб забезпечувати водою, генератори працюють. 

По сьогоднішній ситуації можемо бачити, що десь о 7:30 почались відключення лікарень, але підживили генераторами, потім зробили графіки відключень і все відпрацювали якомога краще. 200 пунктів незламності є лише в Кривому Розі, де є все необхідне…

Рух електротранспорту повністю відновлений, транспортного колапсу немає", – заявив Володимир Орлов.  , – заявив Володимир Орлов.  

По материалам: Подробности