itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
На Сумщині росіяни вбили останнього жителя села Степок

Російьскі військові вбили останнього мешканця села Степок на Сумщині. Ворожий снаряд влучив у кімнату, де перебував 60-річний Олександр Миколайович. Про це повідомляє "Суспільне".

Про загибель батька повідомив син Руслан. Його батько був останнім мешканцем села, всі інші люди евакуювалися. Чоловік виїжджати не захотів.

В середу 24 січня мої друзі поїхали подивитися, батька провідати. Так і побачили, що було пряме попадання. Я сам в шоці. Світла вже не було, окупанти гатили кожен день, ми йому генератор та акумулятор купили і він там жив. Була в нього кобила, собака, кури. 

Зараз чекаю на маму та сестру, щоб поховати батька.

На Сумщині росіяни вбили останнього жителя села Степок

Зі слів секретарки Краснопільської селищної ради Ірини Юхти, достеменно невідомо, коли саме чоловік загинув. Снаряд влучив у кімнату, де перебував 60-річний Олександр Миколайович.

Інформація надійшла на цьому тижні. Це було пряме влучання в будинок. Орієнтовно загинув на минулих вихідних, можливо це був понеділок до кінця ще невідомо.

На Сумщині росіяни вбили останнього жителя села Степок

Село Степок розташоване недалеко від кордону з росією, поруч з гуманітарним переходом "Покровка-Колотилівка".

На Сумщині росіяни вбили останнього жителя села Степок

Село Степок розташоване недалеко від кордону з рф

Служба безпеки України наразі проводить досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, на Сумщину вранці 27 січня зайшла ворожа розвідувально-диверсійна група і жорстко розстріляла брата та сестру в селі Андріївка Хотінської громади, що розташоване у 5-кілометровій прикордонній зоні.

По материалам: Подробности