itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
росія вже мертва, але вона ще не до кінця це розуміє, - Подоляк

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк вважає, що росія вже не має впливу, але Кремль не визнає цього факту.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів УНІАН про те, чи розчарований він затягуванням західних партнерів у наданні допомоги Україні.

Іноді, коли людина мертва, вона ще цього не знає. Але він помер. Ось так само з росією – вона вже мертва, але вона ще цього не до кінця розуміє. У них немає варіанту, вони – ніхто, вони нікому не потрібні. Вони повністю обнулені, – упевнений Подоляк.

Подоляк пояснив, що "затягування" є характерною особливістю сучасного політичного та демократичного процесу, де враховується "безліч комісій" для ретельного аналізу всіх документів та факторів, що впливають на виділення коштів. Проте він підкреслив, що "повільна демократія" є кращою, оскільки вона заважає прийняттю раптових та фатальних рішень, які є характерними для авторитаризму. В якості прикладу він зазначив російську федерацію.

Нагадаємо, російські терористи у новорічну ніч атакували Україну 90 дронами-камікадзе Shahed та вісьмома ракетами. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 87 ворожих безпілотників.

По материалам: Подробности