itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
"Ініціатива на нашому боці" - Залужний розповів про наступ і оборону ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 7 серпня провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Про це Залужний повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

Розповів про оперативну обстановку на фронті. Збройні Сили України продовжують вести оборонні та наступальні операції, – написав Залужний.

Щодо оборони:

За словами Залужного, вона стійка, а наші воїни для цього докладають максимум зусиль. На низці напрямків противник проводить активні штурмові дії, але успіху не має. Зазначається, що це повʼязано з намаганням відволікти українські сили від певних ділянок фронту.

Щодо наступу:

Валерій Залужний зазначив, що тривають важкі бої, українські війська крок за кроком продовжують створювати умови для просування вперед. За його словами, ініціатива на нашому боці.

Також з генералом Міллі обговорили актуальні потреби Збройних Сил в озброєнні та боєприпасах. Подякував партнерам за допомогу і підтримку. Домовилися і надалі залишатися на звʼязку та активно взаємодіяти, – підкреслив Головнокомандувач.

По материалам: Подробности