Окупанти обстріляли Нікопольський район: зафіксовано 75 "прильотів" за ніч

Упродовж ночі проти 13 жовтня окупанти тероризували Нікопольський район "Градами" і важкою артилерією. Про це заявив голови Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Зафіксовано 75 "прильотів.

П’ять обстрілів і один поранений… Найбільше постраждав Нікополь.Там окупанти поранили 59-річного чоловіка. Він у лікарні. У тяжкому стані.

За словами голови регіону, у місті понівечені понад 30 багатоповерхових та приватних будинків, газогони та лінії електропередач.

Понад 2 тисячі родин лишилися без світла. Енергетики уже працюють.

За словами голови ДОР Миколи Лукашука, Нікополь протягом ночі накривали з РСЗВ кілька разів поспіль в різний час. Крім будинків, за його словами, в місті понівечено лікарню, музей, дитсадок, будівлю собору, фабрику, газогони і лінії передач.

В приватному будинку сталася пожежа, яку вже загасили. Дві господарські споруди розбиті. Прилетіло і в Марганецьку громаду. Люди не постраждали.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, по Нікопольському району окупанти за ніч випустили 60 "Градів", також зафіксовано 15 "прильотів" зі ствольної артилерії.

Окупанти обстріляли Нікопольський район: зафіксовано 75 "прильотів" за ніч

По материалам: Подробности