itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
– ОВА ” src=”/wp-content/uploads/2022/05/91b95de5521924cfec7d9536e2075cd7.jpg” alt=”Окупанти завдали 11 артилерійських атак по Сєвєродонецьку – ОВА” width=”100%” />

Окупанти завдали 11 артилерійських атак по Сєвєродонецьку. Є влучання в "Азот", технікум і багатоповерхівки. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Впродовж доби поранено чотирьох жителів області. 40% усіх атак росіян 14 травня прийшлися на Сєвєродонецьк. Ще приблизно стільки ж – на Гірську та Попаснянську громади.

Руйнувань дуже багато. Це – 11 багатоповерхівок у нових та старих районах міста, в декількох з них сталося займання квартир. Росіяни влучили в будівлю технікуму та продовжують нищити "Азот". Вчора зранку після чергового прильоту полум'я охопило один із виробничих цехів.

Зазнали поранень троє жителів Врубівки. У Новодружеську поранено жінку, зруйновано два будинки. Ще три – в Лисичанську, де ворог наніс авіаудар, два – в Рубіжному.

Попаснянська та Гірська громади видаляються росіянами з мапи світу: стало відомо про де'вять зруйнованих будинків в Комишувасі, чотири – в Тошківці, п'ять – в Золотому, два – в Троїцькому.

Нагадаємо, що російські війська продовжують наступ у Східній операційній зоні: на Лиманському, Сєверодонецькому, Авдіївському та Курахівському напрямках.

По материалам: Подробности